EZVÍZ

Várandós anyukáknak

A várandósság ideje alatt is elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű víz. A Pi-víz áll legközelebb a sejtjeinkben található vízhez, így a szervezettől nem igényel többlet energiát, hogy beépüljön így a mama és a baba is könnyebben hasznosítja.

Babáknak

Kutatások szerint nem csak az anyatej mennyiségét képes növelni, de a különleges technológia révén ideális tápszerekhez is. Hormon és vegyszer mentes, tisztítási és energizálási folyamat révén csak a hasznos elemek maradnak a vízben.

Sportolóknak

A sportolók tudják, hogy elengedhetetlen a kiváló teljesítményhez a megfelelő hidratáltság. A Pi-víz gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával jut el sejtjeinkhez és jó hatással van az állóképességre és az izomregenerálódásra is.

Hosszú egészséges életre vágyóknak

Lassítja az öregedési folyamatokat. A szervezet kémiai és fizikai folyamatainak harmóniáját segíti elő! Javítja az általános egészségi állapotot, nagyobb terhelhetőséget, jobb kondíciót biztosít. Folyamatos fogyasztásának a hatására a kezdeti fiziológiás zavarokat mutató vérkép – összetapadt vörös vértestek – folyamatosan egészségessé válik, és mintegy 40%-kal növekszik az oxigénszállító kapacitás!

Családoknak

A Pi-víz az egész családnak hasznos lehet. Az eljárásnak köszönhetően élénkítő hatású és segíthet a mindennapi stressz könnyebb leküzdésében, nem terheli az immunrendszert a nem kívánt káros elemek kiválasztásával (klór, hormon, vegyszer, feleslegesen sok ásványi anyag tartalom). Növeli a koncentráció képességet!

Sportolók akik az EzVizet választották

Köszönjük, hogy a Vízilabda Válogatottak hivatalos vize lehettünk az elmúlt 1 esztendőben!

 

A sportolók számára kiemelten fontos szerepe van a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelnek. Sportolóink tudják, hogy az EzVíz-zel csak nyerhetnek!
Szurkoljunk nekik együtt!